Noutăţi

Home

  Noutăţi

Sep

19

2016

Game of Tribes 2016

Game of Tribes revine toamna aceasta în Cluj-Napoca. Fii tu cel care alegi ce campanie sau brand merită să fie premiat. Game of Tribes se reîntoarce cu o nouă ediție în care tu ești juriul. Evenimentul își propune să premieze cele mai apreciate campanii de promovare și branduri clujene. În perioada 9-22 septembrie 2016 ai ocazia să nominalizezi cele mai faine campanii, branduri sau evenimente à la Cluj.

Citeşte mai mult

Categories: Recomandări

Sep

15

2016

Tabăra de Toamnă – IT will be fun!

Înscrie-te acum în Tabăra de Toamnă – IT will be fun! Iată 7 motive (cel puțin) pentru care ar fi păcat să o ratezi: - Vei afla cum se utilizează cele mai noi tehnologii și aplicațiile lor! - Vei fi un mic cercetător, descoperind Bușteniul la pas, în teren cu ajutorul dronelor, și il vei transpune într-o stațiune virtuală. - Vei invăța ce este realitatea augmentată și îți vei crea propriile aplicații reale...

Citeşte mai mult

Categories: Recomandări

Jul

28

2016

Academia RATIO, Ediția 2016

Cât de importantă considerați că este dezvoltarea personală și profesională? Dacă sunteți persoane determinate și dornice de dezvoltare, atunci cu siguranță nu veți neglija cele ce urmează. Asociația Studenților Contabili RATIO organizează cea de-a patra ediție a Academiei RATIO în perioada 28 august - 04 septembrie 2016.

Citeşte mai mult

Categories: Recomandări

Jul

25

2016

Tabara de toamna: iTalent? IT will be fun! IT Works!

Chiar așa: ai talent? Dacă da (și indiferent de domeniu cu condiția să îți placă tehnologia) vino la noi în tabăra noastră tradițională de la Bușteni unde toate se îmbină: tehnologie, networking, cunoaștere de sine, oportunități de carieră și de recrutare, învățare altfel (IT will be fun!). Vrei să știi rețeta în a deveni un lider de succes?

Citeşte mai mult

Categories: Recomandări

Jun

02

2016

EURO 2016

Asociația U Business Sport Club, în parteneriat cu Cluj Arena și în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de Business, vă invită în perioada 10 Iunie - 10 Iulie 2016 pe Cluj Arena să vizionați în transmisiune directă toate meciurile Campionatului European de Fotbal. Haideți să susținem echipa națională a României, să creăm o atmosferă de neuitat.

Citeşte mai mult

Categories: Recomandări

1 2